Viborg-talenter udtaget til danske U-landshold

Foto: Henning Bagger / Ritzau Scanpix

Trupperne til de danske u-landshold er blevet udtaget, og blandt de udvalgte er Viborg-spillerne Lucas Lund og Sofus Berger.

Når U21- og U19-landsholdene i starten af september mødes til landsholdssamlingerne er det med Viborg-talenter i truppen. Viborgs førstemålmand Lucas Lund er udtaget til U21-landsholdets kampe mod Grækenland og Kasakhstan, mens Sofus Berger sammen med U19-landsholdet møder Polen og Norge.

Den 21-årige målmandstalent, der er fast bestanddel af Viborg FFs førsteholdstrup, har før været udtaget til flere landsholdssamlinger på u-holdene. Nu kan han se frem til også at være en del af den nye landstræner Jesper Sørensens første landsholdssamling, når U21-landsholdet tager hul på EM-kvalifikationen.

Det danske U21-landshold møder Grækenland i en testkamp på hjemmebanen i Gladsaxe d. 3. september, før holdet på udebane tørner ud mod Kasakhstan i EM-kvalifikationen d. 9. september.

Den 18-årige midtbanespiller Sofus Berger skal sammen med U19-landsholdet en tur til Norge og spille to landskampe. Danmark møder Polen d. 4. september, efterfulgt af et opgør mod Norge d. 9. september.